Serviceavdeling

Trenger ditt bygg en oppgradering?

NB Gruppen sin egen serviceavdeling har spesialisert seg på å hjelpe våre kunder med små og store ombygginger. Vi har lang erfaring innen de fleste områder i byggfagene, og gjør en grundig og fagmessig jobb også på de raske og litt mindre oppdragene.

Vi baserer vår drift i mot det profesjonelle markedet, men kan også ta private oppdrag.

 

Vi utfører

  • 1-års befaringer
  • Reklamasjonsutbedringer
  • Rehabilitering og ombygginger
  • Etterisolering og energisparende tiltak
  • Montering dører og vinduer
  • Ombygging av kontorlokaler
  • Kjerneborring
  • Brannisolering / maling

Tar ansvar

Vi kan følge opp jobben for dere. Er det flere fag involvert så skaffer vi  de nødvendige håndverkerne. Vi koordinerer alt arbeide og tar ansvar for at arbeidet blir gjort fagmessig, og i hendhold til gjeldende krav og standarder.

 

Ta kontakt for en uforpliktende tilbud

Trond Erntsen: 950 55 936 / te@naeringsbygg.no

Georg Williamsen jr.: 930 22 609 / gw@naeringsbygg.no

Øk verdien av ditt bygg

Er du eier eller leietager av et gammelt kontor/industribygg? Har du høye energikostnader – eller en falmet og slitt fasade? Føler du det trengs en oppgradering?

Vi har har spesialisert oss på tetting, remontering og oppgradering av gamle fasader. Vi utfører jobben raskt og effektivt og til en meget gunstig pris.

Det er mange næringslokaler og industribygg som med tiden har sunket standard. Gammel isolasjon med nedsatt isolasjonsevne, vindu med lav U-verdi, påkjørte porter, store sår i vindtetting og fasadeplater som er falmet og ødelagt. Gjør noe med dette før kostnadene blir enda større!

Vi kan tilby komplett oppgradering av ditt bygg. Du kan spare titusener på oppvarming samt øke verdien av ditt bygg. I samarbeid med PENS AS kan vi tilby energiberegning av ditt nåværende bygg og gi deg et estimat på hva du kan spare ved en slik oppgradering. Vi utfører også innvendig ombygging og påbygg til meget konkurransedyktige priser.

 

Ta kontakt for en uforpliktende tilbud

Vi kan oppgradere ditt gamle ventilasjonsanlegg, sette inn nye vinduer og porter, isolerer og tekke ditt gamle tak. Vi gir deg også energibesparende tips og vi løfter din gamle fasade opp imot dagens standard. Du vil se og merke forskjellen!

Trond Erntsen: 950 55 936 / te@naeringsbygg.no

Georg Williamsen jr.: 930 22 609 / gw@naeringsbygg.no